Möt våra tävlingssamordnare

Regionfinalerna arrangeras av Future City tillsammans med högskolor på respektive ort. Här träffar du våra tävlingssamordnare. De har precis startat sitt arbete och börjar med att stämma av att alla Sim City-spel som har skickats in fungerar som de ska i vår miljö.

Region Syd

I Region Syd är det Christoffer Andersson och Jonas Bengtsson från Lunds tekniska högskola som är tävlingssamordnare:

Christoffer studerar till civilingenjör i väg- och vattenbyggnad. Han går fjärde året och har valt att inrikta sig mot väg- och trafikteknik. På fritiden blir det en hel del sportande och då framförallt fotboll.

Jonas studerar också till civilingenjör i samma klass som Christoffer, det fjärde året med inriktning mot väg- och trafikteknik. Mina fritidsintressen är framför allt musik och sport.

Region Mitt

I Region Mitt är det Mohammed Mohamadi som är tävlingssamordnare. Han läser första året på byggingenjörsprogrammet på Linneuniversitet. Han älskar att spela fotboll och ha kul med sina vänner. Målet är att bli en mycket framgångsrik byggingenjör.

Region Öst

Olle och Ola är tävlingssamordnare i Region Öst. Båda läser på KTH, Olle till civilingenjör på Samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot stadsplanering och Ola läser första året på masterprogrammet Sustainable Urban Planning and Design.

– Den byggda miljön är mitt huvudsakliga intresse där jag gärna engagerar mig och tycker till i aktuella samhällsfrågor i urban design och utformning, säger Ola.

Olle Minati har tidigare sommarjobbat inom branschen, inom produktion vid grundläggningsarbete och med byggledning på Citybanan.